Utleie

Chateau Neuf har lokaler til diverse arrangementer, og alle våre lokaler er tilgjengelige for utleie, både for studenter, utdanningsinstitusjoner og andre. Vi har blant annet huset Spellemannsprisen og Dalai Lama!

Hopp til lokalene

Foto: Runhild Heggem v/ Studentenes Fotoklubb

For studenter og utdanningsinstitusjoner

Chateau Neuf er studentenes kulturhus i Oslo med en rekke flerbrukslokaler og to faste serveringspunkter. Bruk av lokaler er gratis for SiO-registrerte studentforeninger. Det vil dog påløpe produksjonskostnader hvis vi må sette opp personale som f.eks. teknikere og vakter på arrangementet.

Alle våre lokaler, unntatt Teaterscenen, har HC tilgang. Ved behov, kontakt Slottsmester ved ankomst.

For å låne lokaler på Chateau Neuf må du ta en titt på våre Retningslinjer for lån av lokaler og benytte dette skjema for forespørsel om lokaler til din aktivitet. Vi foretrekker at bookinghenvendelser sendes via skjemaet, men henvendelser kan også sendes på e-post til adressen under.

Kontaktpunkt Thorstein Sjursen 957 60 396 thorstein@1813.no

For andre

Alle kan benytte seg av Chateau Neuf til arrangementer og events.  Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.

Kontaktpunkt André Titland 415 52 008 andre.titland@studentersamfundet.no

Ta kontakt med vår medieavdeling for markedsføring av ditt arrangement. Vi kan blant annet tilby synlighet i sosiale medier, på våre nettsider og kan produsere plakater ved behov.

Møterom

Chateau Neuf har 3 mindre møterom i 1. etg. Disse lånes ofte ut i forbindelse med større produksjoner på huset og til studentforeninger.

Våre lokaler

Se utvalgte lokaler i vår 3D-løsning

Med vår 3D-løsning har du muligheten til å navigere deg rundt på huset! Du kan bevege deg mellom etasjer ved å trykke på tallene i lille kolonnen nederst til høyre. Dra deg rundt fra rom til rom ved å klikke dit du vil. Den røde og hvite kompassnålen lar deg rotere bildet. Pluss- og minus-knappene i høyre hjørne kan brukes for å zoome inn eller ut. Du starter i foajeen i 1. etasje – men ta gjerne en titt på lokalene i alle etasjer!